Home
hoofding wendy 0032

Home wendy's ballooncorner

 AANKONDIGING I V M OVERMACHT 
momenteel gaan we door een crisis ... de oorlog zorgt ervoor dat we niet meer aan voldoende helium geraken . hierdoor worden de prijzen van heliumballonnen dus alweer een heel stuk  duurder 
helium ballonnen zijn al de ballonnen die zweven welteverstaan . andere ballondecos die luchtgevuld zijn zoals pilaren en cijferstukken en minitafeldecos en organic decos blijven ongewijzigd qua prijs .
de reeds gedane bestellingen tot hiertoe kunnen dus ook een beetje gaan schommelen . ik hoop hiervoor op jullie begrip . ik wou ook dat het anders kon zijn maar dit is ook voor mij een zaak van overmacht. 
De prijzen van de heliumdeco's momenteel op de website zijn maximum prijzen , dus richtprijzen , we moeten het van week tot week bekijken aan welke helium prijzen we de ballonnen kunnen aanbieden , in de winkel bij bestelling kunnen wij jullie hierover exacte dag/week  prijzen geven . offertes lang op voorhand kunnen me momenteel dus ook niet exact maken , daar alles afhangt van de toelevering van de helium evenals de inkoopprijzen hiervan . Wij doen er alles aan om jullie de zo laag mogelijkste prijs te kunnen garanderen. Wij willen ook onze naam hoog houden en onze kwaliteit en de houdbaarheid die we in het verleden reeds konden waarmaken nog steeds aan jullie kunnen aanbieden, daarom weiger ik pertinent om met gemengde ballongazen aan de slag te gaan en blijf ik nog steeds met helium werken , wat ook de feestzaal uitbaters zeer op prijs stellen !!! 

Voor het vullen van ballonnen met helium die niet in onze shop zijn aangekocht  kunnen jullie niet bij ons terrecht, hiervoor bieden wij wegwerptanks aan met ballongaz, zodat jullie zelf uw elders aangekochte ballonnen (van veel mindere kwaliteit dan onze ballonnen )  mee kunnen vullen . 
(zoals een collega het zo mooi verwoord " ik ga ook niet met mijn hamburger naar de macdonalds om er een broodje en sausje bij te verwerken ) 
wij danken jullie voor uw begrip hieromtrent 


Verlof 2022 ;

juli en augustus werken wij enkel op afspraak , graag uw bestellingen tijdig doorgeven telefonisch of messenger of whatsapp of mail 


van 18 juli t e m 1 augustus zijn wij volledig gesloten (verlof) 

opgelet: tijdens de drukke maanden worden bestellingen slechts aanvaard tot 5 werkdagen voor datum afhaling, wij kunnen de bestellingen niet meer verwerkt krijgen indien de bestelling te laat wordt doorgegeven .
Concreet betekend dit , ten laatste dinsdag bestelling doorgeven voor zaterdag af te halen, ten laatst woensdag doorgeven om zondag af te halen 
voor volledige feestzaal inkleding minimun 2 maanden op voorhand vast leggen ( op basis van beschikbaarheid ) Welkom in mijn winkel "Wendy's Ballooncorner", gevestigd in Perkestraat 18, 3700 Rutten - Tongeren in België .
Ik ben sinds oktober 2012 een dynamisch bedrijfje gestart in ballonnen, ballondecoratie, snoeptaarten , pampertaarten , handdoekcreaties en geschenkmanden dat ik sinds 1 december 2017 nu doe in hoofdberoep. Na iets meer dan 5 jaar mijn zaakje gecombineerd te hebben met een deeltijdse job, was het nu tijd voor een nieuwe uitdaging. Volledige kelderverdieping werd ingericht als winkel en werk ruimte waar we ons nu nog meer creatiever kunnen uitleven.
Van jongsaf ben ik zeer geintresseerd in alles wat met creativiteit te maken heeft.
Ook mijn twee dochters Laura en Amber krijgen stilaan de microbe te pakken en helpen graag mee.
Ik werk enkel met qualatex en sempertex ballonnen, zowel in folie, bubbel en latexballonnen, zodat ik u ook de beste kwaliteit kan aanbieden. 
Ook bij de snoeptaarten en snoepcreaties sta ik erop om u zo vers mogelijke snoep te leveren, en zal bij bestelling uw snoeptaart ook vers creëeren. Heeft u een speciaal idee voor een snoeptaart in een speciale vorm of thema dan kan dat besproken worden. Wij maken al onze snoeptaartvormen zelf en maken ze dus naar uw wens, eender wat dat ook is . U kan zelf bepalen hoeveel budget u wil besteden. Gelieve wel minstens 5 dagen op voorhand de bestelling door te geven, zodat deze ook met de nodige zorg en creativiteit kan gecreëerd worden ... 
Vanaf augustus 2016 creër ik nu ook diverse handdoekcreaties in alle mogelijke figuren en vormen, heeft u hiervoor een speciaal idee of verzoek, wij maken het voor u. Ideaal  geschenk voor alle leeftijden en alle gelegenheden, handdoeken zijn altijd een nuttig geschenk voor groot en klein , en als ze dan nog eens in een mooie creatie verwerkt zijn kan je geen origineler geschenk overhandigen waar iedereen tevreden mee is . Van begin 2018 kunnen wij nu ook al uw wensen borduren op onze handdoekcreaties of eveneens op zelf aangebrachte spullen, wij maken u hiervoor eerst vrijblijvend een prijs , ook hiervoor geldt weer tijdig bestellen. 
geschenkmanden kunnen eveneens samengesteld worden op bestelling naargelang budget en voorkeur . Ook voor versiering buiten ballonnen kunnen wij u verder helpen, ook hier hebben wij een steeds veranderend gamma in, volgens de laatste trends . 

Openingsuren : september t e m juni 

                          maandag sluitingsdag ( telefonisch niet bereikbaar )

                          dinsdag t.e.m vrijdag: 14 tot 18 uur
                          zaterdag  : 10 tot 16 uur 
                      
                          ook op zondag voormiddag zijn bestellingen afhalen mogelijk tussen 10 en 12 uur (na afspraak) 
                          indien u buiten de openinsuren wil langskomen gelieve even een seintje op 0478 632932 en wij helpen u eveneens graag verder

                          juli en augustus, enkel open op afspraak ,gelieve telefonisch of via whatsapp messenger sms je bestelling door te geven en dan wordt er een afspraak gemaakt voor de afhaling . 
                          juli 3 weken volledig gesloten van 11 juli t em 1 augustus 
                          

                           


Wil je graag iets bestellen, kan je me bereiken op het nummer (0032)0478/632932 .
of mail Marijke.Brummans@telenet.be

De grote ballonpilaren en bogen worden op staanders gemaakt waarvoor ik waarborg vraag afhankelijk van wat het is ,
Deze waarborg komt na 3 maanden te vervallen.
Dus nieuwe maatregel, Binnen de 3 maanden niet terug binnen gebracht krijgt u hiervoor geen waarborg meer terug en zijn wij genoodzaakt om nieuwe te kopen .
Dank u voor u begrip en zeker bedankt aan de mensen die mijn materialen wel tijdig terug bezorgen
foto's op de website getoond mogen niet voor andere commerciele doeleinden gebruikt worden. 

Er zijn oneindig veel mogelijkheden, kleuren, bedrukkingen en combinaties, kom langs en we bespreken samen wat de mogelijkheden zijn.
Iedere wens is uniek en ik creëer voor ieders wil iets speciaals, maak vrijblijvend een afspraak en ik help u graag verder .
Op deze website zullen elke week foto's bijkomen, om een idee te hebben welke mogelijkheden er zijn , dus veel plezier in het bekijken van  mijn creaties tot hiertoe ...
Mocht je reacties of suggesties hebben mag je ze altijd neerschrijven in mijn gastenboek ...

Onze website wordt niet gebruikt voor online verkoop.
Verkoop wordt enkel in de winkel afgesloten door ophaling en betaling in onze winkel.
Afhalingen dienen te gebeuren op volgend adres : Perkestraat 18, 3700 Rutten

Wendy, Gert , Laura en Amber