Home
hoofding wendy 0032

Home

OPGELET : Corona update voor onze fysieke winkel 
Vanaf 11 mei mogen wij van de overheid onze winkel terug openen onder bepaalde voorwaarden . Ik mag in mijn kleine winkeloppervlakte slechts 1 klant per keer binnen laten ... Daarom heb ik besloten om GEEN VASTE OPENININGSUREN te doen en dus enkel op afspraak te werken  en zoveel mogelijk ONLINE . Wij zijn nog elke dag bezig met de verbetering van deze website, dus wij zetten hier extra op in om jullie zo goed mogelijk te informeren en vragen jullie dan  om zoveel mogelijk hier jullie keuze te maken en ons online via messenger (wendy brummans) bericht of whatsapp 0478 632 932 of mail Marijke.Brummans@telenet.be te contacteren . Wij proberen ook zo veel mogelijk telefonisch bereikbaar te zijn .
Wij blijven zoveel mogelijk uitleveren maar vanaf 11 mei kan je dus ook op afspraak in de winkel je bestelling  afhalen . Hopelijk houdt ieder zich dan ook aan de afgesproken tijdstippen zodat er niemand moet buiten wachten . Hou daarom het bezoek aan de winkel zo kort mogelijk en respecteer ten allen tijde de social distancing naar ons toe maar ook naar de eventueel wachtende klanten ... SAMEN STERK  !!!!!!               * jaarlijks verlof 17 juli t e m 29 juli  
               * 25 december  zijn wij gesloten  


Wij zijn op deze datums ook telefonisch NIET bereikbaar  

Welkom in mijn webwinkel "Wendy's Ballooncorner", gevestigd in perkestraat 18, 3700 Rutten - Tongeren in België .
Ik ben sinds oktober 2012 een dynamisch bedrijfje gestart in ballonnen, ballondecoratie, snoeptaarten , pampertaarten , handdoekcreaties en geschenkmanden dat ik sinds 1 december 2017 nu doe in hoofdberoep. Na iets meer dan 5 jaar mijn zaakje gecombineerd te hebben met een deeltijdse job, was het nu tijd voor een nieuwe uitdaging. Volledige kelderverdieping werd ingericht als winkel en werk ruimte waar we ons nu nog meer creatiever kunnen uitleven.
Van jongsaf ben ik zeer geintresseerd in alles wat met creativiteit te maken heeft.
Ook mijn twee dochters Laura en Amber krijgen stilaan de microbe te pakken en helpen graag mee.
Uw feestzaal of huis omtoveren tot een mooi themafeest is één van onze specialiteiten.
Ik werk enkel met qualatex en sempertex ballonnen, zowel in folie, bubbel en latexballonnen, zodat ik u ook de beste kwaliteit kan aanbieden. 
Ook bij de snoeptaarten en snoepcreaties sta ik erop om u zo vers mogelijke snoep te leveren, en zal bij bestelling uw snoeptaart ook vers creeeren. Heeft u een speciaal idee voor een snoeptaart in een speciale vorm of thema dan kan dat besproken worden. Wij maken al onze snoeptaartvormen zelf en maken ze dus naar uw wens, eender wat dat ook is . U kan zelf bepalen hoeveel budget u wil besteden. Gelieve wel een paar dagen op voorhand de bestelling door te geven, zodat deze ook met de nodige zorg en creativiteit kan gecreeerd worden ... 
Vanaf augustus 2016 creeer ik nu ook diverse handdoekcreaties in alle mogelijke figuren en vormen, heeft u hiervoor een speciaal idee of verzoek, wij maken het voor u. ideaal  geschenk voor alle leeftijden en alle gelegheden, handdoeken zijn altijd een nuttig geschenk voor groot en klein , en als ze dan nog eens in een mooie creatie verwerkt zijn kan je geen mooier en nuttiger geschenk overhandigen waar iedereen tevreden mee is . Van begin 2018 kunnen wij nu ook al uw wensen borduren op onze handdoekcreaties of eveneens op zelf aangebrachte spullen, wij maken u hiervoor eerst vrijblijvend een prijs , ook hiervoor geldt weer tijdig bestellen. 
geschenkmanden kunnen eveneens samengesteld worden op bestelling naargelang budget en voorkeur .

vanaf 1 maart 2019 heb ik jammer genoeg voor alle helium decoraties een redelijke prijs verhoging moeten doorvoeren. De helium prijzen stijgen zienderogen, dus zijn we genoodzaakt om deze maatregel te nemen . We hebben nog steeds onze prijs zeer scherp berekend en willen voor iedereen kleine of grote aantallen die besteld worden dezelfde prijs aanhouden, zodat iedereen van de laagste prijs kan genieten. Wij hopen dan ook op uw begrip hieromtrent ... Deze prijsverhoging is echt buiten onze eigen wil om. 

Openingsuren : Vooropig in coronatijd werken wij enkel op afspraak !!!!!!!!!!!!! tot nader bericht  

                          maandag sluitingsdag ( telefonisch niet bereikbaar )
                          dinsdag t.e.m vrijdag: 14 tot 18 uur
                          weekenden en buiten de openinsuren bestellingen afhalen op afspraak.
                          ook op zondag voormiddag zijn bestellingen afhalen mogelijk tussen 10 en 12 uur (na afspraak) 
                          indien u buiten de openinsuren wil langskomen gelieve even een seintje op 0478 632932 en wij helpen u eveneens graag verder
                           


Wil je graag iets bestellen, kan je me bereiken op het nummer (0032)0478/632932 .
of mail Marijke.Brummans@telenet.be

De grote ballonpilaren en bogen worden op staanders gemaakt waarvoor ik waarborg vraag afhankelijk van wat het is ,
Deze waarborg komt na 3 maanden te vervallen.
Dus nieuwe maatregel, Binnen de 3 maanden niet terug binnen gebracht krijgt u hiervoor geen waarborg meer terug en zijn wij genoodzaakt om nieuwe te kopen .
Dank u voor u begrip en zeker bedankt aan de mensen die mijn materialen wel tijdig terug bezorgen
foto's op de website getoond mogen niet voor andere commerciele doeleinden gebruikt worden. 

Er zijn oneindig veel mogelijkheden, kleuren, bedrukkingen en combinaties, kom langs en we bespreken samen wat de mogelijkheden zijn.
Iedere wens is uniek en ik creëer voor ieders wil iets speciaals, maak vrijblijvend een afspraak en ik help u graag verder .
Op deze website zullen elke week foto's bijkomen, om een idee te hebben welke mogelijkheden er zijn , dus veel plezier in het bekijken van  mijn creaties tot hiertoe ...
Mocht je reacties of suggesties hebben mag je ze altijd neerschrijven in mijn gastenboek ...

Afhalingen dienen te gebeuren op volgend adres : Perkestraat 18, 3700 Rutten

Wendy, Gert , Laura en Amber